ELŐRE ÖSSZEGZÉS

Előbb hasra fordulni, aztán mászni, majd felegyenesedni és járni.

Hogy is működik majd a blog? Igyekszem erre még egy gyors választ találni, mert a bemutatkozó bejegyzés után merültek még fel kérdések, főleg bennem. Vajon miket fogok publikálni? Mire lesz jó a fécbukk meg az Insta? Miért használok a születéssel kapcsolatos alcimeket folyton? Miért nincs hosszú i betű a posztokban?

Kezdjük az utóbbival. Angol billentyűzetet használok, s a blog.hu-nak a csodálatos admin felületén nem tudom javitani egy sima "jobb katt-korrekció" megoldással ezeket a dolgokat. Lehet, hogy Word-öt kellene használnom? Na jó, tulajdonképpen ebben a bejegyzésben csak a poén kedvéért hagytam meg, a következőben már lesz hosszú ékezet. 

Tartsuk meg a visszafelé haladás okozta örömeket, s essen szó a közösségi médiáról, angolosan szosöl médiáról is. A Fotel Horby egy "blogcsalád"-nak tekinthető, ahol a központi karakter (jelen blog) és iker tesói (InstaGábor és FészBooklaudia) együtt élnek csak igazán Mindannyian mást tudnak, s mást kinálnak az olvasónak. A blogon főleg memoárok, gondolatok, elemzések és történések lesznek, kissé komolyabb terjedelemben. Facebookon várhatóak majd a lazán, játékos dolgok. Sok közösségi interakcióval, szavazásokkal, na meg pár, külön arra a platformra dedikált tartalommal. Szavam ne feledjem, de annak a felületnek TI is bele tudtok szólni a formálásába, a hónap végi szavazásokkal. Melyik csapat szinei és ikonikus játékosa legyen a Fotel Hornby logójában? Ti döntitek majd el!

0002_design.png

Aztán ott van az Instagram, amit a fiatalos hév fog megtölteni, amellett, hogy a blog és a Facebook csatorna dolgait is láthatjátok majd rajta (mint egy kis tesó, aki ismétli a nagyobbak cselekedeteit). Ott is lesznek érdekességek, kis videók, na meg a platformhoz illő ügyességek. Ezt egy kicsit a "Fotel gamer" vonalamnak tartogatom, szóval aki a virtuális focit szereti, főleg FIFA-képébe oltva, az ott is ellesz egy darabig.

Fentebb már emlegetésre került a blog tartalma. Amilyen cikkek már megirásra kerültek, s hamarosan publikálódnak: visszaemlékezések majd negyedszázad hosszúságú életem futballal kapcsolatos pillanataira, sportos könyv/filmelemzések, na meg pár szempillantás a futball históriájának legizgalmasabb pillanatai. Ezt még rengeteg féle-fajta dolog követheti, amiről majd az idő, energia, iráskészség és hangulat keresztmetszete dönt.

Egyelőre ennyit! Aki nem olvasta volna a "welcome" bejegyzést, az görgessen lejjebb, vagy bökjön a felvezetésben dőlt szövegrészletre, hisz onnan is átkattanhat!